LCS

NetSupport Protect – Desktop-security, blokkeren en data bescherming

NetSupport Protect – Desktop-security, blokkeren en data bescherming

NetSupport Protect, staat voor ICT beheerders en docenten op de eerste plaats als het gaat om het beschermen van Windows besturingssystemen en computers tegen ongewenste of kwaadaardige veranderingen.

Protect zorgt voor een veilige, betrouwbare en productieve computeromgeving in de klas. Dankzij de uitgebreide beveiligingsfuncties en intuïtieve indeling van het menu van NetSupport Protect, kunnen IT beheerders er voor zorgen dat studenten hun leerervaring met computers optimaal kunnen benutten.

Protect voorkomt, dat gebruikers belangrijke bestanden en toepassingen kunnen verwijderen, het aanbrengen van niet toegestane wijzingen aan het bureaublad, het opslaan van ongewenste programma’s en het aantasten van het besturingssysteem.

Voor het geval dat er wijzigingen ontstaan, dan biedt NetSupport Protect ook een ingebouwde harddisk bescherming en herstelmogelijkheid, zodat het systeem snel en transparant van de opgetreden fouten hersteld kan worden.

Met NetSupport Protect kunt u voorkomen, dat ongewenste wijzigingen, opzettelijk dan wel per ongeluk, een probleem kunnen worden of de beschikbaarheid van uw computerlokaal zullen verminderen.

Belangrijke kenmerken zijn:

  • Ondersteuning voor Windows 8 / 8.1
  • Beperk uitvoeren van gedefinieerde Windows 3 Apps
  • Voorkom kopiëren, verwijderen en het wijzigen van namen van bestanden en mappen
  • Beheer toegang USB en CD/DVD drives
  • Intuïtieve menu opties
  • Geïntegreerde harddisk bescherming en “roll back” technologie
  • Biedt een veilige testomgeving
  • Eenvoudige installatie en centraal beheer

NetSupport heeft meer dan 25 jaar ervaring in software oplossingen voor remote-, classroom- en servicemanagement en wereldwijd miljoenen installaties. De oplossingen van NetSupport vullen elkaar aan en hebben een bewezen status in de Service Management industrie.

Bezoek voor meer informatie over NetSupport Protect, www.netsupportprotect.nl