LCS

NetSupport ServiceDesk – Webbased helpdesk

NetSupport ServiceDesk – Webbased helpdesk

De NetSupport ServiceDesk ondersteunt de essentiële ITIL processen – Incident, Problem, Change en Service Level Management. De webbased ServiceDesk zorgt dat uw supportteam effectief de klant, aan haar verwachtingen, kan ondersteunen en de downtime van de systemen te minimaliseren.

Met een volledig aanpasbare, intuïtieve op browser gebaseerde interface, die zowel de desktop- als mobiele platformen ondersteunt, robuuste workflow processen, haalt u met NetSupport ServiceDesk de angel uit de dienstverlening. NetSupport ServiceDesk is een klantvriendelijk “self-service” portaal en biedt een schat aan management rapportage.

Leverbaar als stand-alone oplossing ofwel in combinatie met (onze aanvullende IT asset management en beheer op afstand oplossingen) NetSupport DNA en NetSupport Manager. NetSupport ServiceDesk levert de benodigde processen, die u helpen om moeiteloos de moeilijkste ondersteuningsuitdagingen te beantwoorden, volgen, organiseren en beheren.

Belangrijke kenmerken zijn:

  • Automatische verwerking inkomende/uitgaande email
  • Automatische prioritering van incidenten
  • Aanmaken eigen categorieën
  • Supportmedewerkers toewijzen aan klanten of type incident
  • Maak gebruik van vooraf gedefinieerde templates
  • Maak knowledge base aan voor bekende oplossingen
  • Meertalige gebruikers interface

NetSupport heeft meer dan 25 jaar ervaring in software oplossingen voor remote-, classroom- en servicemanagement en wereldwijd miljoenen installaties. De oplossingen van NetSupport vullen elkaar aan en hebben een bewezen status in de Service Management industrie.

Bezoek voor meer informatie over de NetSupport ServiceDesk, www.netsupportservicedesk.nl