LCS

NetSupport DNA – IT Asset Management

NetSupport DNA – IT Asset Management

NetSupport DNA (Dynamische Netwerk Administration) is een volledig modulaire oplossing en voorziet on-the-fly in het bijhouden van uw IT assets, door o.a hard- en software-inventarisatie, licentiemanagement en softwaredistributie.

Een pakket van eenvoudig te gebruiken tools voor het beheren en ondersteunen van IT-middelen via een bedrijfsnetwerk. NetSupport DNA beschikt over een schat aan componenten, waaronder: automatische detectie van apparaten, hardware- en software-inventarisatie, change management en gebruikers en software licentie management.

Voortbouwend op de flexibiliteit van een enkele oplossing bevat Netsupport DNA standaard de volgende componenten: energie monitoring, energiebeheer, USB endpoint security, printermanagement, applicatie en internet metering, flexibele alarmering suite en een eenvoudig te gebruiken software distributie module. NetSupport biedt optioneel een Helpdesk en beheer op afstand modules. NetSupport DNA wordt eerst en vooral eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn ontworpen.

Download een gratis 30-dagen probeerversie. U kunt binnen 30 minuten operationeel zijn- zonder de hulp van diensten van buitenaf en zonder gevoelige informatie buiten uw netwerk om te versturen.

NetSupport heeft meer dan 25 jaar ervaring in software oplossingen voor remote-, classroom- en servicemanagement en wereldwijd miljoenen installaties. De oplossingen van NetSupport vullen elkaar aan en hebben een bewezen status in de Service Management industrie.

Bezoek voor meer informatie over NetSupport DNA, www.netsupportdna.nl of www.netsupportdna.com

25 jaar Netsupport software oplossingen

Geschikt voor

awards

Download nu uw 30 dagen evaluatie versie!

Download nu versie 4